La salut mental no para per Sant Jordi

La Fundació Joia celebra la diada amb diferents activitats organitzades pels usuaris dels serveis de l’entitat


Recapte d'aliments
El servei de Rehabilitació Comunitària de Sants farà recapte d'aliments sota el lema: "Porta'ns aliments i una rosa et regalem". Regalaran una rosa de paper, feta pels usuaris, a cada ciutadà que doni un aliment. El recapte serà donat al Banc d'Aliments i Gent del Barri. Trobareu la paradeta a l'Avinguda Josep Tarradellas, 35-45 de Barcelona.
 
Els serveis de Fundació Joia de Sant Martí també participen en aquest recapte i els usuaris de Rehabitació Comunitària regalaran punts de llibres artesans feta amb paper marmolat i amb un espai per posar una dedicatòria. A més, trobaran una caixa de poesies escrites pels usuaris del servei per a que la persona pugui agafar una poesia a l'atzar. Trobareu la paradeta al carrer Bac de Roda cantonada amb carrer Andrade.
 
Expliquem contes
 
El club social de l'entitat, amb el grup de teatre, utilitzaran els contes que han creat altres companys i faran una lectura expressiva, que inclou una intervenció verbal. Aquesta activitat la realitzaran el 23 d'abril  a l'esplanada del centre de cultura de La Farinera de Barcelona, explicant contes expressius i alternatius, a partir de les 18h fins les 20h. També participaran a l'activitat de Micro Obert on es llegiran poemes i microrelats de 3 minuts.
 
Intercanvi de llibres
 
El servei Prelaboral de Sant Martí de Fundació Joia s'ha proposat fer accessible els llibres per a tothom, per això ha organitzat pel proper 23 d'abril un intercanvi de llibres, a la porta de la seu de Sant Martí, amb una cessió inicial amb més de 90 títols, gràcies a les aportacions dels usuaris i els professionals de l'entitat.
 
El Servei de Rehabilitació Comunitària de Joves també farà intercanvi de llibres en aquest día, donant a cada visitant un obsequi al fer l'intercanvi. Podreu trobar la paradeta a l'Avinguda Josep Tarradellas, 19-21.
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article