Tot a punt per la 4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Durant quatre dies una sèrie de conferències, tallers, xerrades, presentacions de projectes i més, se succeiran a Barcelona


Per quart any consecutiu, Ingenieria Social juntament amb l'Associació +Responsables, organitzen unes jornades que tenen com a objectiu principal la conscienciació general envers la responsabilitat social tant en empreses com en organitzacions, el consum responsable i el respecte al medi ambient.
 
L'èxit aconseguit en les tres primeres edicions, amb més de 3.000 participants, ha consolidat aquest esdeveniment com l'escenari ideal perquè tots aquells actors que tenen a veure amb la RSE (empreses, institucions, organitzacions, agents socials i ciutadania) puguin trobar-se, millorar la seva visualització i mostrar les seves bones pràctiques en Responsabilitat Social. Enguany, un cop més, es compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Obra Social de "la Caixa" i aquest any també amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.
 
Dimecres 12 de juny hi haurà el tret de sortida amb la inauguració oficial de l'esdeveniment, seguida de les conferències "SOC-ECO-AMB" on grans, mitjanes i petites empreses presentaran les seves bones pràctiques en l'àmbit social, econòmic i medi ambiental, a més de la tradicional Fira dinàmica RSE. 
 
El segon dia, dijous 13 de juny, queda reservat pel voluntariat corporatiu. Diferents entitats socials i mediambientals proposaran diverses activitats en les quals tothom hi podrà participar com a voluntari (amb prèvia inscripció).
 
La jornada del divendres 14 de juny serà el dia de les Portes Obertes. Tot tipus d'empreses d'arreu de la geografia catalana obriran les seves portes perquè tot aquell que ho desitgi pugui comprovar in situ les seves bones pràctiques. Es tractarà d'una jornada activa d'RSE en la que les empreses i organitzacions podran fer un exercici de transparència entre els seus grups d'interès.
 
Per tancar el dia i començar amb força el cap de setmana, el mateix divendres al capvespre s'ha preparat al CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, al vell mig de Barcelona, un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula China Blue a la que seguirà un debat sobre la temàtica del film. Després copa de cava i concert per celebrar el fi de festa. El matí del dissabte 15 de juny, es portarà a terme una activitat que va ser novetat l'any passat i que continuem engegant, considerant la seva bona acceptació: els tallers per a la ciutadania, que es portara a terme a la Fàbrica del Sol de Barcelona, on petits i grans podran gaudir i participar en diferents tallers sobre reciclatge, ecologia, biodiversitat i consum responsable.
 
Tot aquest conjunt d'activitats son totalment gratuïtes prèvia inscripció a la web oficial de l'esdeveniment www.setmanarse.cat
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article