La XIII cursa 'Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple', al Circuit de Catalunya

El dia 2 de juny tindrà lloc la cita contra aquesta malaltia


El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha presidit avui, al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la XIII edició de la campanya "Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple", un acte esportiu que tindrà lloc el diumenge 2 de juny al Circuit de Catalunya per donar suport a la lluita contra l'esclerosi múltiple. Ivan Tibau ha animat tothom a prendre-hi part per demostrar que "el país i l'esport català és solidari".

Han acompanyat el secretari general en l'acte l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil; el vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Josep Maria Antentas; la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Rosamaria Estrany; el director del Circuit de Catalunya, Salvador Servià; el vicepresident de l'Associació Mitja Marató de Terrassa, Josep Mota, i Minu Rovirosa, afectat d'esclerosi múltiple que l'any 2012 va aconseguir fer 12 Maratons. També hi han estat presents els padrins de la campanya: Elsa Anka (presentadora), Silvia Abril (actriu), Bernat Soler (periodista de TV3), Nacho Caceres (atleta olímpic) i Txell Calduch (atleta), que han fet una crida a la població a participar-hi.
 
La campanya "Mulla't i corre" és una competició popular d'atletisme de caire solidari que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i que recapta fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple per dur a terme accions de suport a les 7.000 persones afectades per aquest malaltia a Catalunya. L'acte està organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament de Montmeló amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d'Atletisme, la Federació Catalana de Patinatge i el diari Sport.
 
Es va iniciar l'any 2001 amb el concepte d'una competició popular d'atletisme i any rere any ha anat augmentant el nombre d'esportistes participants. En la present edició, ja hi ha 800 persones inscrites. La jornada consta de 3 curses d'atletisme (10.000m, 5.000m i Milla), curses de patins i una cursa de handbike, així com un espai lúdic obert als visitants.
 
"Catalunya és una nació compromesa, que està al costat de qui la necessita i ho tornarà a demostrar, n'estic convençut, omplint el Circuit de Catalunya en les diverses curses i activitats previstes", ha dit el secretari general de l'Esport, per qui "l'al·licient de trepitjar el mateix circuit per on corren els campions mundials de formula 1 o motociclisme, ja és prou motiu per animar tothom, petits i grans, que s'acosti a Montmeló". "Serà una gran festa de l'esport i la solidaritat", ha afirmat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article