L'Associació Antisida de Lleida s'integra com a nou membre de la Plataforma Lleida Social

Ja en formen part 35 associacions i organitzacions


L'Associació Antisida de Lleida ha aprovat entrar a formar part de la Plataforma Lleida Social. La decisió es va prendre en la coordinació mensual de la Plataforma celebrada ahir així com també es va acordar continuar organitzant actes de presentació de la ILP de Renda Garantida de Ciutadania en diferents poblacions i barris de la ciutat.
 

El primer d'aquests actes està previst de celebrar aquest divendres a les 8 del vespre al Teatre l'Amistat de Mollerussa amb la participació de Sixte Garganté, Lluis Torrents i Xavier Romera. També es va acordar de presentar als ajuntaments i Consells Comarcals de les nostres comarques, per que siguin aprovades, mocions que facin referència a l'aprovació de la ILP sobre la Renda Garantida de Ciutadania.
 
D'altra banda, es va decidir donar suport a les distintes mobilitzacions  i concentracions que tindran lloc a la nostra ciutat els pròxims dies, entre elles la del proper dia 1 de juny, dissabte, que amb el títol de "Que es foti la troika" tindrà lloc a la Plaça de la Pau a les 19:00h. així com assistir i participar en la reunió de diferents plataformes i assemblees de tot Catalunya que es celebrarà el proper dia 8 de Juny, en lloc encara pendent de decidir.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article