El finançament de les entitats socials catalanes té diverses solucions

La Taula del Tercer Sector organitza una jornada per oferir solucions als problemes


La Taula del Tercer Sector organitza la jornada 'Finan'3. Enfortir les capacitats financeres del Tercer Sector Social' aquest dimecres, 12 de juny, a l'Auditori de la seu de l'ONCE a Catalunya. La jornada se celebrarà a partir d'un quart de 10 amb la col·laboració de Barcelona Activa i el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya

Les polítiques de consolidació fiscal executades per les diferents Administracions Públiques i les tensions de tresoreria que les afecten són la principal causa de les dificultats financeres que pateixen les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. D'altra banda, la restricció del crèdit bancari i la carència de mecanismes singulars de finançament incrementen la gravetat del problema. Des de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya s'entén que s'està produint un canvi estructural en les polítiques i els pressupostos públics, que ens condueixen a la consolidació d'un escenari de menor disponibilitat de recursos econòmics per atendre majors necessitats socials. 
 
Entre d'altres, la jornada comptarà amb una ponència inicial d'Oriol Amat, Catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, i una explicació del 'Projecte Finan3' que està desenvolupant la Taula del Tercer Sector a càrrec de Josep Balletbò, responsable del projecte. 
 
Durant la jornada també s'exposaran diverses solucions per afrontar les actuals dificultats financeres del Tercer Sector Social.

Hi intervindran (a la inauguració):
 
- Sra. Àngels Guiteras, Presidenta de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.
- Sr. Ramon Bonastre, Secretari d'Ocupació i Relacions Laborals de la
 Generalitat de Catalunya
- Sra. Susanna Tintoré, Directora Executiva de Serveis a les Empreses
 i Ocupació de Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona
- Sr. Enric Botí, President del Consell Territorial de la ONCE Catalunya

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article