Apunts prepara una nova botiga a la Gran Via de Barcelona

Aviat treballaran a Apunts més de 80 professionals amb trastorns de salut mental


L'empresa d'economia social Apunts prepara l'obertura d'una nova botiga a la Gran Via de la ciutat de Barcelona, una botiga que proporcionarà sis llocs de treball per a professionals que conviuen amb trastorns de salut mental. Apunts, que ja compta amb tres botigues més situades als barris de Sants i Eixample Esquerre, consolida amb aquesta nova seu els seus plans d'expansió, resultat de la participació a Momentum Project 2012, impulsat per ESADE i el BBVA. 

Així, a Gran Via de les Corts Catalanes, 750, es trobaran les sis línees de negoci que fins ara té l'empresa d'economia social que aviat tindrà a més de 80 professionals amb trastorns de salut mental desenvolupant la seva activitat laboral.
Nous punts d'enviament ASM
 
A més, Apunts acaba d'obrir un nou punt d'enviament de paquets arreu del món amb el format d'agència social que ja té estipulat amb l'agència de transport nacional ASM a la botiga d'Avinguda Josep Tarradellas. Una acció que s'està estudiant traslladar a la nova botiga que s'obrirà a Gran Via de les Corts Catalanes.
 
Apunts
 
Apunts és l'empresa d'economia social de la Fundació Joia. Ofereix serveis de disseny i missatgeria com: reprografia, gran format, digitalització, web to print i transport urgent. Actualment treballen més de 55 professionals que conviuen amb un trastorn de salut mental on reben una formació constant i properament creixerà fins a més de 80 professionals amb aquestes característiques.
 
Fomenten la inserció laboral en salut mental i acompanyem al professional i a l'empresa en el procés de salt de l'empresa protegida a l'ordinària. Fabriquen productes sota la màxima qualitat i estudien constantment el mercat per oferir el millor servei.
 
Dissenyen de forma específica qualsevol tipus de servei que pugui necessitar el client mitjançant una cadena de valor que es complementa amb el treball en xarxa. Disposen de les últimes tecnologies i innovem en el sector cooperant i creant xarxa amb empreses i organitzacions compromeses amb la promoció de la salut mental. A més, assessoren en el compliment de la LISMI i costumitzen accions que poden ajudar a la responsabilitat social del client.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article