Nous projectes de l'Associació Sant Tomàs i de la Fundació Areté

El BBVA col·labora en la creació de la nova línia de negoci amb productes agroalimentaris de Sant Tomàs


Les accions de Responsabilitat Corporativa de BBVA aportaran el seu gra de sorra en les de l'Associació Sant Tomàs i la Fundació Areté. 'Poma de Terra' és un projecte agroalimentari a la Plana de Vic que té la finlitat d'assegurar el manteniment del nombre de llocs de treball i ampliació d'aquests per a persones amb discapacitat intel·lectual. 'Poma de Terra' consisteix en la creació d'una nova línia de negoci amb agroalimentaris, productes agroalimentaris com a continuïtat i evolució de l'actual activitat d'horts i cultius del centre. Concretament, es realitzarà una línia de conserves de productes com ara tomàquet, carbassó, xanfaina, salses, etc, i elaboració d'envasaments de patates xips i snacks. 

D'altra banda, amb la col·laboració de BBVA, Areté pretén la consolidació de llocs de treball i potenciar l’activitat del Centre Especial de Treball, amb l’ampliació del Servei de repartiment de cartells, material publicitari i bustiades a la comarca d'Osona. L’expansió d’aquest servei pretén, per una banda, garantir i ampliar els llocs de treball destinats a persones amb disminució derivada de malaltia mental i amb problemes per a la inserció laboral. I de l’altra, contribuir a la consolidació del projecte del Centre Especial de Treball, millorant l’autofinançament i la seva viabilitat a mitjà i llarg termini.
 
Areté forma part de la xarxa de recursos sociolaborals de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, entitat que compta amb 76 professionals i que l’any 2012 va atendre 505 persones amb problemes de salut mental. A més del servei de repartiment, aquesta empresa compta amb altres línies d’activitat, com és la fabricació d’articles de fusta de disseny propi: taules de
cultiu (pasteres), galliners, jardineres, contenidors d’oli usat i altres productes realitzats a mida. També compta amb una botiga de segona mà, amb espai de venda d’articles i objectes recuperats de la deixalleria.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article