Amics de la Gent Gran organitza una revetlla de Sant Joan avançada

Dissabte hi participaran més de 400 persones grans i voluntaris


Amics de la Gent Gran organitza demà dissabte 15 de juny, a partir de les 16h, als Jardins del Palau de Pedralbes de Barcelona, la Gran Revetlla de Sant Joan, amb la participació de persones grans que atén l'entitat i voluntaris que les acompanyen. Un acte que serveix per obrir la nova mobilització d'aquesta ONG amb l'objectiu d'aconseguir un estiu en companyia per a les persones grans que pateixen soledat i aïllament social. Més de 230 persones grans celebraran amb més de 170 voluntàries i voluntaris aquesta festa avançada de la nit de Sant Joan.

L'entitat organitza la celebració des de fa 25 anys, quan es va fundar. Com que coincideix amb aquest 25è aniversari, ho fa d'una manera molt especial, amb els elements típics de la nit més curta de l'any: coca, xocolata desfeta, cava i ball amb música en directe. L'actriu Amparo Moreno, vinculada des de fa anys a aquesta ONG, serà l'encarregada de presentar l'acte. Moreno ha esta vedet del Molino, ha intervingut en nombroses sèries de televisió i ha actuat en teatre i més de 60 pel·lícules de cinema. L'Orquestra Venus, amb 16 anys de trajectòria musical, amenitzarà aquesta vetllada tan especial per a les persones grans que reben el suport d'Amics de la Gent Gran.
 
En aquest acte, les persones grans poden viure una experiència integradora i celebrar una de les festivitats que han format part de la seva vida. S'ha preparat un dispositiu especial perquè les persones grans participants es puguin traslladar des dels seus domicilis i residències fins als Jardins de Pedralbes, un espai cedit per a l'ocasió. Persones grans acompanyades per voluntaris arribaran a la celebració en vehicle particular o transport públic i comptaran amb el suport de vehicles adaptats.
 
El període estival és sovint sinònim de vacances i activitats a l'aire lliure. Però les persones grans que pateixen soledat i aïllament social veuen agreujada la seva situació. Amb la proximitat de l'estiu, Amics de la Gent Gran posa en marxa una nova mobilització per combatre aquest problema. Vacances Amigues, celebracions de la revetlla de Sant Joan, substitucions de voluntaris i una campanya de captació de recursos formen part d'aquest conjunt de mesures per fer d'aquest un estiu en companyia. L'entitat considera que l'amistat és el millor ingredient per un estiu acompanyat.
 
Per tirar endavant totes aquestes accions, Amics de la Gent Gran posa en marxa una campanya de captació de fons dirigida a persones sòcies i donants de l'entitat. També compta amb la col·laboració econòmica de l'Obra Social La Caixa, la Fundació Carmen i María José Godó i la Fundació Creatia, en el programa Vacances Amigues, i la Fundació Josep Palau Francàs, que col·labora en la Gran Revetlla de Sant Joan. A més, el Col·legi Badalonès ha destinat la recaptació solidària de Sant Jordi al projecte de Vacances Amigues. Tot plegat, gestos solidaris que l'entitat agraeix enormement.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article