Nexe Fundació Privada rep el Premi Nacional a la Excel·lència en la Dependència atorgada per la Fundació Caser

Per la seva solució integral per la primera infància amb gran dependència i les seves famílies

La Fundació Caser per la Dependència ha concedit a Nexe Fundació Privada, el Premi a l'Excel·lència en Dependència dins de la IV Edició dels Premis Dependència i Societat. Nexe Fundació Privada rep el guardó per la seva trajectòria de 30 anys oferint una atenció global i precoç a aquests infants i donant suport a les seves famílies per millorar la seva qualitat de vida, a més de desenvolupar una important tasca de sensibilització a la societat.  

2 de cada 1000 infants nascuts a Europa pateixen pluridiscapacitat, una discapacitat d'origen neurològic que s'associa a un trastorn motriu important i un retard greu, provocant a l'afectat una restricció de les capacitats de percepció, comunicació i autonomia diferents, precisant cada nen unes necessitats diferents. Els nens amb pluridiscapacitat existeixen i tenen dret a una vida digna. 
 
L'acte que ha tingut lloc al Col·legi d'Arquitectes de Madrid, COAM, ha estat presidit pel Secretari d'Estat de Serveis Socials i Igualtat D. Juan Manuel Moreno. Els responsables de la Fundació han destacat l'èxit de convocatòria aconseguit un any més, amb 400 candidatures presentades, i han assenyalat que en la seva quarta edició, els premis ja són tot un referent en el sector.
 
El Premi a l'Excel·lència en Dependència s'atorga a la persona, empresa o entitat que s'hagi destacat pel desenvolupament d'iniciatives o treballs que contribueixin a donar solucions integrals als problemes derivats de la dependència, considerant tots els aspectes de la mateixa, ja siguin d'indole econòmic, normatiu, de garantia d'equitat i qualsevol altre que condicioni la vida del dependent. El Jurat ha tingut en compte la seva naturalesa innovadora, així com el seu caràcter d'universalitat que possibiliti la seva implementació en qualsevol part de l'estat espanyol. Per això, ha premiat amb 18.000 euros a Nexe fundació Privada pel desenvolupament d'un projecte educatiu a mida per a nens/es amb pluridisapacitat i edats compreses entre els zero i els 6 anys.
 
Fundación Caser per la Dependència, institució promoguda pel Grup Caser, té com objectiu  ser un gran centre multidisciplinari d'estudi, reflexió i conscienciació  social sobre las necessitats de les persones dependents i els seus familiars.
 
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article