Manu Guix i els usuaris d'AMPANS comparteixen escenari

El popular músic col·laborarà avui amb la representació, per part d'usuaris d'AMPANS, de l'obra de teatre 'El viatge de Jeronimo Stilton'.


El Taller de Teatre d'AMPANS, l'associació bagenca dedicada a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual, presenta avui a les 18:30 del vespre al Teatre Conservatori de Manresa el muntatge musical 'El viatge de Jeronimo Stilton'.

El muntatge del musical s’ha gestat durant tot l’any a les sales del teatre Kursaal de Manresa gràcies a un acord de col·laboració entre Manresa d’Equipaments Escènics (MEES) i la Fundació AMPANS. L'obra, dirigida per l'actriu i directora Teti Canal, compta amb la participació de 40 persones ateses als diversos serveis d'AMPANS i la col·laboració d'un equip de 6 professionals de la mateixa organització.   

La presentació del 'El viatge de Jeronimo Stilton' d'avui comptarà amb la col·laboració solidària de Manu Guix, el professor d’Operación Triunfo i actualment presentador del programa 'Els optimistes' de Catalunya Ràdio. Guix interpretarà algunes cançons en directe amb un piano, acompanyant els joves d’AMPANS a l’escenari.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article