Una consultora social ensenya a captar fons per a entitats sense ànim de lucre a través d'un taller

Invenies dotarà amb les eines necessàries aquests grups i els consultors que vulguin especialitzar-se en la matèria


La consultora social Invenies, Coneixement i Innovació Social, ha programat per a finals d'aquest mes de juny un taller de captació de fons per entitats sense ànim de lucre. El taller persegueix l'objectiu de proporcionar les eines necessàries per a la Captació de Fons, i està dirigit a professionals que treballin en l'àmbit de la gestió d'entitats, persones relacionades amb la direcció d'aquestes entitats i professionals, o voluntaris que participin en tasques relacionades amb la comunicació i/o la captació de fons per als projectes socials, així com per a consultors que vulguin especialitzar-se en la matèria.
 

La metodologia de la formació serà eminentment pràctica i mostrarà el continguts per a desenvolupar l'estratègia de captació de fons, així com la forma per dur-la a terme. 
 
L'experiència d'Invenies com a consultora social diu que cada vegada més les entitats estan entenent que cal revisar el seu funcionament i els seus esquemes de finançament. La realitat fa més necessària la tasca de moltes entitats però els suports públics disminueixen dràsticament. La resposta de la ciutadania en termes generals és de solidaritat amb aquelles causes socials però la falta de tradició i la baixa orientació a la captació de fons per part de la majoria d'entitats explica el desencontre entre potencials donants i potencials beneficiaris. 
 
I la situació del país porta a les empreses a revisar els seus plantejaments de relació amb la societat i els consumidors. Les politiques corporatives de Responsabilitat Social necessiten de nous interlocutors que ajudin a les empreses a trobar nous camins per poder adaptar-se als requeriments de socials.
 
El taller té com a docents Xavier Bretones i Brais Padín, dues persones amb una àmplia experiència en relació a les entitats, la responsabilitat social corporativa, la comunicació i la captació de fons.
 
El taller s'ofereix en tres modalitats de dies i horaris:
Grup1 (G1): Dimecres 26 i dijous 27 de juny de 10 a 14h
Grup2 (G2): Divendres 28 de juny i 5 de juliol de 16 a 20h
Grup3 (G3): Dilluns 1 i dimarts 2 de juliol de 16 a 20h
Duració: 10 hores (8h de sessió grupal + 2h de treball tutoritzat, a convenir fins el 31 de juliol)
I per més informació podeu consultar web o al telèfon 690 82 47 27.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article