Bellvei Ràdio organitza la segona festa solidària

Dissabte un seguit d'actes i activitats buscaran recollir aliments i diners per Càritas


Pel proper dissabte, 29 de juny, Bellvei Ràdio ha organitzat una festa solidària per recollir aliments i diners per Càritas. Amb un to popular i festiu, des de la ràdio s'han organitzat un seguit d'activitats des de les 6 de la tarda a les 3 de la nit. Durant aquesta jornada festiva i solidària que tindrà lloc al pati de les antigues escoles tmabé hi haurà ràdio en directe. 

L'objectiu és, per una banda, recollir el màxim d'aliments de primera necessitat (llet, farina, bolquers, compreses, oli, pasta, arròs), així com recollir diners perquè Càritas de Bellvei pugui comprar aliments frescos per aquelles famílies que ho necessiten. I, d'altra banda, acostar l'emissora als bellveïns, perquè la coneguin per dins així com els col·laboradors que participen diàriament a Bellvei Ràdio.
 
Des de Bellvei Ràdio s'ha volgut implicar el màxim de gent possible en aquesta festa i s'ha organitzat el II Concurs Literari i de Dibuix Infantil amb la col·laboració de l'Escola La Muntanyeta; o una actuació dels Diables i el Drac de Bellvei, així com els Bastoners. També han col·laborat molts comerços del poble amb la rifa solidària que es farà després de sopar i s'espera la col·laboració de molts bellveïns en el I Concurs de Truites de Bellvei Ràdio.
 
 
Durant la festa s'emetrà la ràdio-novel·la 'El caso del sobre abultado', escrita per l'escriptor local, Ramon Valls, i interpretada pels col·laboradors de Bellvei Ràdio on se servirà berenar per tothom. 
 
La festa culminarà amb un sopar popular davant de la ràdio, la rifa solidària i música en viu de la mà del grup Les Ombres, que fan versions dels anys 60, i fi de festa amb DJ Dani.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article