Matrícula oberta a la Unversit@rtdelviure

El projecte és una iniciativa de la Fundació ÀMBIT per explorar, compartir, ensenyar i aprendre l'art de viure.


De l'1 de juny al 15 de setembre està oberta la matrícula per al 1r i el 2n curs de la Universit@rtdelviure. El projecte de la Fundació Àmbit té l'objectiu de treballar "tot allò que ens cal per viure i no hem après en l’educació formal a través d'un programa de quatre anys que desplega les cinc savieses espiritual, mental, relacional, emocional i corporal".

Cada un dels quatre cursos consta de cinc mòduls (d'octubre a juny) en s'apropa a cadascuna d'aquestes cinc savieses gràcies a la col·laboració voluntària de professors experts en la matèria. Segons Àmbit, "es tracta de dedicar dues hores setmanals a viure i experimentar, a aprendre i a comprendre, a observar i aplicar, a compartir i comunicar". El curs el comprenen un total de 80h de classes i algunes seccions obertes a un preu per trimestre de 125€ (95€ amics/gues de la Fundació). Els cursos es poden fer complets o bé per trimestres o mòduls per separat.

El projecte va començar l'any passat amb un grup de gent que va cursar el primer curs. L'experiència va ser molt bona, tant per la Fundació com pels alumnes, que enguany enceten el segon any de classes. El programa per al curs 2013/2014 ja es pot consultar online a la web d'Àmbit. La Fundació anirà fent crèixer el projecte a mesura que els alumnes avancin en els cursos, de manera que enguany només hi haurà el primer i el segon curs, però s'espera que el proper ja hi pugui haver un tercer curs.

La Fundació Àmbit és una entitat sense ànim de lucre que va nèixer ara fa 16 anys, fundada per un grup de professionals del món de la psicologia, l'empresa, la comunicació, del món educatiu i treball amb grups. Àmbit treballa en dues àrees diferenciades: La Universit@rtdelviure i L'Institut d'Ecologia Emocional amb l'objectiu de "proporcionar eines formatives especialitzades a tot aquell que vulgui treballar en un projecte de millora personal i col·lectiva".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article