Ja està oberta la convocatòria de les subvencions de Benestar Social i Família

Totes les entitats que puguin optar-hi ja les poden tramitar


Des del 20 de juny i fins el proper 9 de juliol totes aquelles entitats que ofereixin un servei relacionat amb Benestar Social i Família poden tramitar la documentació per optar a les subvencions. Copiem a continuació les diferents convocatòries.

Per a entitats i associacions que ofereixen serveis a la gent gran, a la joventut i a altres col·lectius
 
El termini de presentació de totes les sol·licituds per a les subvencions és del 20 de juny al 9 de juliol.
 
Subvencions a les associacions juvenils i entitats que ofereixen serveis a la joventut
L'objecte d'aquestes subvencions és la promoció de l'associacionisme juvenil, mitjançant el suport als projectes d'activitats de les associacions juvenils o de les entitats sense finalitat de lucre que facin serveis a la joventut.
 
Accés al tràmit a l'OVT
 
Subvencions a entitats per a programes de serveis d'atenció a la família i de promoció de la gent gran activa
Les subvencions tenen per objecte el suport en el finançament de projectes o activitats referides a serveis d'atenció a la família, adreçats a les famílies per tal d'acompanyar-les en la millora el seu benestar potenciant la pròpia capacitat d'afrontar i superar qüestions diverses de comunicació i relació que afecten l'àmbit familiar; així com aquells projectes o activitats destinats a la promoció de la gent gran activa.
 
 
Subvencions a entitats per a programes per al col·lectiu gai, lesbià i transsexual
Les subvencions anuals tenen per objecte el suport en el finançament de les actuacions per a programes per al col·lectiu gai, lesbià i transsexual que portin a terme les entitats privades sense ànim de lucre.
 
Subvencions a entitats per a activitats de caràcter cívic, participació ciutadana i de promoció del voluntariat
L'objecte de la convocatòria és subvencionar activitats de caràcter cívic, participació ciutadana i de promoció del voluntariat.
 
Les activitats que seran objecte de la subvenció seran aquelles que tinguin per finalitat el foment del civisme, la participació ciutadana i la solidaritat, i especialment aquelles vinculades amb la participació de la gent gran, el foment de l'associacionisme i el voluntariat i aquelles que afavoreixin la cohesió i la inclusió social.
 
 
Subvencions a entitats per al manteniment de programes de serveis socials
Aquesta línia de subvenció és per als programes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials definits en l'actual Cartera de Serveis Socials relatius a serveis especialitzats d'atenció a la gent gran amb dependència o risc social, a persones amb discapacitat, problemàtica social derivada de malaltia mental, drogodependències i/o altres addiccions, afectades pel virus VIH/SIDA o problemàtica social i risc d'exclusió social.
 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article