Neix 'El mercat social', la botiga virtual de les entitats socials

És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social per comprar productes i serveis solidaris


Des d'avui ja està activa 'El Mercat Social' la web que ha creat la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) on es pot comprar en línia productes i serveis de comerç just. D'aquesta manera, la FCVS vol obrir una nova finestra per donar sortida al treball de les empreses d'inserció i els centres especials de treball i finançar entitats que treballen sense ànim de lucre. 

La web ofereix una àmplia oferta de productes d'alimentació, bijuteria, llar i decoració, productes tèxtils i publicacions diverses, a més de serveis de càtering, bugaderia i reformes de la llar. La web també té una zona outlet amb productes diversos a un preu rebaixat. Per comprar qualsevol dels productes l'usuari ha d'estar registrat i el cobrament es fa mitjançant la targeta de crèdit. 
 
Per què comprar a 'El Mercat Social'? La web ofereix alguns motius de pes: "és fàcil i agradable", perquè comprant-hi "t'impliques en la construcció d’una societat més justa i sostenible" i perquè tots els productes i serveis de la web "provenen d'entitat sense ànim de lucre, d'empreses inserció i de centres de treball".
 
'El Mercat Social' compta, a més de la Federació Catalana de Voluntariat Social, amb la complicitat de la Fundació Ared i la Fundació Yamuna com a entitats associades. La Fundació Ared treballa per aconseguir l'accés a la plena ciutadania de persones en risc d'exclusió social fomentant la seva autonomia, mitjançant processos de formació i d'acompanyament integral. La Fundació Ared treballa per aconseguir l'accés a la plena ciutadania de persones en risc d'exclusió social fomentant la seva autonomia, mitjançant processos de formació i d'acompanyament integral. La Fundació Yamuna, per la seva banda, és una ONGD -organització no governamental per al desenvolupament- fundada l’any 2000, que realitza projectes de cooperació per a poblacions en situació de marginalitat, sobretot nens i nenes, adolescents i dones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article