Les samarretes del Barça amb la tipografia Anna, a subhasta per finalitats socials

Els diners recollits seran per potenciar l'esport en els col·lectius amb dificultats intel·lectuals


La Fundació FC Barcelona i el Barça cedeixen les samarretes amb la lletra Anna que portaran els jugadors el proper dia 2 d'agost al Trofeu Joan Gamper perquè la Fundació Itinerarium, entitat d'on és el projecte BOX21 de l'Anna Vives, les subhasti. Els recursos aniran destinats al projecte social BOX21 i serviran per potenciar l'esport entre els col·lectius amb dificultats intel·lectuals.
 

La primera samarreta de Neymar amb el Barça serà subhastada juntament amb la de la resta dels seus companys a eBay. La subhasta començarà a les 12:00h del migdia del 3 d'agost, dia després del Trofeu Joan Gamper. L'última subhasta per part de la Fundació Itinerarium és el casc Graffiti by Anna Vives de Jorge Lorenzo, campió del món de MotoGP, i que es va adquirir per 27.101 euros. Narcís Vives, president de la Fundació Itinerarium ha explicat que aquests recursos pel BOX21 serviran per ''fomentar la integració amb normalitat dins la societat de les persones amb dificultats intel·lectuals. Moltes vegades es troben a casa sense massa opcions respecte al seu temps lliure i relacionar-se. També volem sobretot fomentar l'esport entre tots ells així com millorar els seus hàbits alimentaris''. 
 
El BOX 21 és un magatzem de 21 projectes socials que ofereix solucions d’integració a la societat en el día a día, en l’àmbit laboral i saludable de les persones amb síndrome de Down, X Fràgil, Williams, persones cegues, sordes o amb mobilitat reduïda.
 
El BOX 21 té la voluntat de crear progressivament fins a 21 projectes socials apadrinats per 21 entitats que l’ajudaran a crear. Actualment ja n'hi ha 3 amb la col·laboració de Jorge Lorenzo (projecte d'oci inclusiu a Espanya), l'Ajuntament de Barcelona (agenda d'actes d'oci inclusiu a Barcelona) i la Fundació del Barça i el propi club, cedint les samarretes del Gamper, que servirà per desenvolupar un projecte d'esport accessibles per a persones amb dificultats intel·lectuals.
 
El BOX21 compta el suport de diverses entitats socials: Fundació Àlex, Fundació Aura, Associación A Toda Vela o Nittúa. I té com a padrins Andrés Iniesta, Kilian Jornet i Jorge Lorenzo.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article