20 anys mullant-se per l'esclerosi múltiple

La nova edició de 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' es celebrarà demà 14 de juliol a 630 piscines


Al llarg d'aquests vint anys, el Mulla't s'ha consolidat com el segon acte solidari més important de Catalunya darrera de la Marató de TV3. Es calcula que enguany 630 piscines participaran el 14 de juliol en aquesta activitat, que consisteix en capbussar-se a la piscina en el que és un acte simbòlic de lluita contra l'esclerosi múltiple.

El Mulla't té una doble finalitat. D'una banda, pretén conscienciar la societat respecte a la malaltia. D'altra banda, és la principal campanya de captació de fons de la Fundació Esclerosi Múltiple. Gràcies a campanyes com el Mulla't la FEM pot oferir serveis de neurorehabilitació en hospitals de dia i serveis d'inserció i orientació laboral a persones amb esclerosi múltiple.

També es pot donar suport a la campanya fent-se voluntari i ajudant els organitzadors a organitzar l'activitat.  Les persones voluntàries impulsen que tothom mulli per l'esclerosi múltiple i posen a la venda el material de marxandatge del Mulla't. També es pot fer un donatiu a la Fundació Esclerosi Múltiple a través de migranodearena.org. Enguany s'han fixat el repte d'aconseguir 2500 euros a través de microdonatius. 

Aquest any, el Mulla't estrena mascota, en Xop, una gota d'aigua d'estil gaudinià, mascota dels Mundials de Natació que se celebren a Barcelona aquest estiu.

Tota la informació de la jornada, a la web de la Fundació Esclerosi Múltiple

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article