El Departament de Benestar Social i Família canvia de seu

Benestar Social i Família trasllada la seu central al Passeig del Taulat 266-270.


El Departament de Benestar Social i Família trasllada la seu central al Passeig del Taulat 266-270, 08019 de Barcelona, al districte de Sant Martí. Durant el mes de juliol, les  unitats del Departament ubicades actualment a la plaça de Pau Vila,1, es traslladaran de manera progressiva a la nova seu. El trasllat finalitzarà el 5 d'agost.

Les unitats relacionades a continuació s'ubicaran al Passeig del Taulat, 266-270, a partir de les dates següents:

15 de juliol
- Direcció de Serveis
- Servei d'Inspecció i Registre
- Secretaria General

22 de juliol
- Conselleria
- Institut Català d'Assistència i Serveis Socials

29 de juliol
- Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària
- DIXIT, Centre de Documentació de Serveis Socials (el centre no farà atenció al públic fins al 12 d'agost)
- Oficina d'Atenció Ciutadana i registre de documents (L’Oficina d'Atenció Ciutadana romandrà tancada el 26 i 29 de juliol, tot i que es mantindrà el servei de registre de documents.A partir del 30 de juliol, totes aquelles persones que hagin sol·licitat cita prèvia per obtenir el Títol de família nombrosa hauran de dirigir-se a la nova seu.)

5 d'agost
- Centre per a l'autonomia personal - Sírius

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Jordi Blancafort Lopez Barcelona
2.
Els serveis socials de la creu roja m'han dit que igual podria tramita la discapacitat, tinc 56 anys estic a la tur, ara fa un any sense cobrar era autonam i vaig tenir que tancar el meu negoci, vaig se operat fa 10 any de una vàlvula aòrtica amb un eneurisme, ara prenc el sintrom, tinc tambe una ernia discal L4-L5 amb una espondiolistesis de grau 2 que em resta mobilitat i em perjudica per a la majoria de feines, no se si es suficient tot ixo i qui m'ho pot dir, aquesta es la meva pregunta, gracies.
  • 0
  • 0
EDUARD FITA VALENTIN esplugas
1.

ESTIC EN UN APARTAMEMENT TUTELAT I NOMES TENIM METGE UNA HORA A LA SETMANA ALAGAN QUE TENIM UNA RESIDENCIA A 50 METRES (TENEN MOLS PROBLEMES INTERNS)
ADEMES NOMES TENIM UN CORDO DE SEGURETAT AL BANY,PERO NI A LA CUINA O AL DORMITORI NO TENIM CAP SEGURETAT PER SI ENS PASA ALGUNA COSA.
.VOLDRIA CONEIXER QUINAS SON LAS NORMAS DELS APARTAMENTS TUTELATS YA QUE PAGO MOLTS DINERS CADA MES I EN SEMBLA QUE NO CUMPLEIXEN AMB LA LLEI
QUE TING QUE FER PERQUE VINGUI UNA INSPECCIO A ON ESTIC.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article