#InstaCEESC - L'educació social mai no fa vacances

El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya ha començat el 1r Concurs del CEESC a Instagram


Amb el lema 'L'educació social mai no fa vacances', el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya ha començat aquesta setmana el primer concurs a Instagram, la xarxa social per compartir imatges. Fins el 16 de setembre, tothom que vulgui participar-hi haurà de penjar les seves imatges amb les etiquetes #instaceesc i #educaciósocial. Els guanyadors tindran la possibilitat d'il·lustrar el Calendari del CEESC 2014. Feu clic aquí per consultar les bases completes del concurs. 

La voluntat del CEESC amb aquest concurs és la de visibilitzar la tasca permanent que el col·lectiu de professionals exerceix dia a dia. Sota aquest ampli paraigua, hi tenen cabuda, doncs, qualsevol de les activitats pròpies dels educadors i les educadores i els seus usuaris i usuàries, en cadascun dels àmbits on aquestes es desenvolupin (infància, serveis socials bàsics, salut mental, etc.).
 
Hi haurà un total de 12 imatges premiades que il·lustraran un calendari 2014 col·laboratiu. Els autors o autores de les imatges guanyadores obtindran un exemplar físic del calendari, que serà entregat el dia 2 d'octubre, en el marc de la celebració del Dia Internacional de l'Educació Social, a la seu del CEEESC a Barcelona.
 
Per participar-hi:
 
Pas 1:
Fes-te seguidor/a del perfil del CEESC a Instagram: instagram.com/ceesc_cat.
 
Pas 2:
Fes una fotografia que il·lustri el lema “L’educació social mai no fa vacances”.
 
Pas 3:
Penja-la a Instagram i etiqueta-la amb els hashtags #instaceesc i #educaciósocial i, preferentment, acompanya-la d’un text o reflexió.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article