Solidaritat 'From Barcelona to the world' en format polsera

La FEDAIA s'uneix al projecte que ven polseres solidàries en pro dels infants en situació de desemparament


La FEDAIA, la federació que agrupa a les entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o en risc d'exclusió social, s'ha unit al projecte 'From Barcelona to the World' que donarà a la federació la meitat dels beneficis que rebi amb les vendes de les seves polseres solidàries. 'From Barcelona to the World' és un projecte nou que busca expressar el sentiment d'estima cap a Barcelona a través d'unes polseres que representen tot el que és la ciutat: la seva arquitectura, la seva gastronomia, els seus somnis i la seva solidaritat cap als més desafavorits. És un producte nou destinat a aquelles persones que s'identifiquen amb la ciutat i els seus valors.

La FEDAIA destinarà els beneficis que rebi de la venda de les polseres als projectes que desenvolupa per a combatre l'exclusió social entre els infants, joves i famílies més vulnerables de Catalunya. La federació vol posar l'accent, a l'unir-se a aquest projecte, en la necessitat que la societat i els nostres representants polítics se sensibilitzin davant la necessitat de donar respostes als problemes socials que afligeixen cada vegada amb més força als sectors més desafavorits.
 
La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d'entitats d'infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l'any 1996, està formada per 89 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l'àmbit de l'acció social, l'educació, la formació pre-laboral i l'atenció a les famílies, com per exemple centres d'acollida residencial i familiar, adopció, pisos assistits, punts de trobada, residències maternals, centres oberts, serveis de teràpia, UECs, PQPI, entre d'altres.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article