Ja estan obertes les inscripcions per la cursa de Granollers per la salut mental

Les Germanes Hospitalàries-Benito Menni l'organitzen pel proper 13 d'octubre


Ja s'han obert les inscripcions a la cursa popular que el Complex Assistencial Benito Menni de Germanes Hospitalàries organitza el pròxim 13 d'octubre pels carrers de Granollers. Aquest acte té l'objectiu de sensibilitzar la població sobre les malalties mentals i reduir l'estigma social associat a les persones que pateixen aquest tipus de patologies. Amb el lema 'Posa't en marxa!', la III Cursa Germanes Hospitalàries-Benito Menni tindrà un recorregut de 10 quilòmetres al voltant del Parc Fluvial de Granollers, amb sortida i arribada a les pistes d'atletisme municipals. A més, enguany també hi haurà, en les mateixes pistes d'atletisme, una cursa infantil de 400 metres per a nens i nenes de fins a 10 anys.

La cursa està oberta a tothom que hi vulgui participar, sigui corrent o bé a peu. A banda de l'activitat esportiva, es farà una botifarrada final i hi haurà un servei d'animació amb castells inflables per als més petits. També es donaran regals als participants i se sortejaran obsequis dels patrocinadors. 
 
La III Cursa Germanes Hospitalàries-Benito Menni s'emmarca en el conjunt d'actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que organitza la Taula de Salut Mental del Vallès Oriental.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article