Risoteràpia per a persones amb discapacitat i a l’atur, a Sitges

Fundació Grupo SIFU realitza aquest curs per a persones inscrites al Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges


Fundació Grupo SIFU ha organitzat aquests dies un curs de risoteràpia al municipi de Sitges tant per a persones amb discapacitat com per a persones en risc d'exclusió social que es troben en situació d'atur de llarga durada. Els beneficiaris són persones inscrites al Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges, Nivell 10, que ha col·laborat estretament amb la Fundació en la selecció dels candidats.

Amb aquesta formació, Fundació Grupo SIFU pretén contribuir a la millora del benestar psicològic i emocional dels usuaris d'aquest servei d'integració laboral que afronten situacions d'especial dificultat davant la recerca d'ocupació. L'objectiu és donar eines per gestionar les seves emocions, aprendre tècniques d'autocontrol i conèixer la dinàmica del riure i el seu poder curatiu.
 
La inauguració va comptar amb la presència de la gerent de la Fundació, Carole Rodríguez, i el regidor de Turisme, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Sitges, Joan Ignasi Hombart. La cloenda va ser a càrrec del regidor de Benestar i Família, Marc Martínez i la directora de Nivell 10, Maite Pasqual.
 
Aquesta acció formativa ha estat impartida per la consultora SCP i forma part del pla d'oferta sectorial de la Fundació Tripartita a través de la Confederació Nacional de Centres Especials de Treball (CONACEE).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article