'La Taza Solidaria', comprar online amb valors socials

El projecte és una nova plataforma de venda online de productes solidaris


El passat 1 d'abril va nàixer el portal digital www.latazasolidaria.com, un espai on comprar una àmplia gama de productes provinents, en la seva totalitat, de les empreses del tercer sector. Amb aquests mesos de vida, el portal ja ha aconseguit la implicació de deu entitats col·laboradores.

De fet, apostar per la col·laboració entre entitats és aquest és un dels pilars principals de 'La Taza Solidaria', una idea que van impulsar l'Eduard i El Jordi amb "la il·lusió i amb l'ànim de convertir-se en una botiga de referència de productes solidaris", tal i com diuen a la seva web. Els impulsors de la iniciativa remarquen el "desconeixement, per part de la societat, de la gran capacitat productiva de les entitats que acullen a persones amb discapacitat o en risc d'exclusió social", per la qual cosa, el projecte vol "donar abric a totes aquelles entitats que representen als col·lectius més desfavorits de la societat, contribuint al seu desenvolupament personal i laboral".
 
La web ja compta amb productes de nou entitats: El somriure dels nens, Gaucho Maluco, Joyas solidarias, Soñar despierto, Fundació privada Auxilia Barce3lona, Asproseat, Amigos de Tanzania, Fundació Nou Xamfrà, Andròmines i la mateixa Taza Solidaria. La web distribueix els productes d'aquestes entitats en diferents apartats segons la seva naturalesa: cultura, informàtica, moda, llar, complements, papereria, esdeveniments i oci. Tots els productes que es venen al web repercuteixin en algun benefici solidari, retirant de la venda qualsevol producte que no s'ajusti a aquestes directrius.
 
A més, La Taza Solidaria dóna el 25% dels beneficis, de les compres que es realitzen dels seus productes, a entitats que no tenen capacitat productiva, però que necessiten finançament per tirar endavant els seus projectes. Qualsevol entitat que estigui interessada en donara conèixer els seus productes solidaris a través de la web, pot contactar-hi a través del correu: [email protected].

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article