'Apunts', servei de missatgeria amb responsabilitat social

'Apunts' és la primera agència social que ha posat en marxa l’agència de transport nacional ASM.


Amb més de 310 agències repartides per tot el territori català i espanyol, 'Apunts' és la primera empresa d’economia social que va signar una col•laboració amb ASM per poder treballar conjuntament en la recepció i enviament de paquets a nivell nacional i internacional per fer transport de mercaderies i, donar així, oportunitats laborals a persones afectades per trastorns de salut mental. Són agència certificada internacional ASM World Wide, cosa que els permet fer enviaments per tot el territori nacional i internacional.

ASM confia els paquets de tres codis postals de la ciutat de Barcelona als missatgers d’'Apunts': 08011, 08029 i el 08036. Els seus missatgers, que formen part del col·lectiu de professionals amb problemes de salut mental, gestionen l’agència de missatgeria i logística i fan recepció i entrega dels paquets. El director-gerent d’Apunts, Julio Castillo, explica a ASM ràdio què és Apunts i els més de 100 mil paquets enviats a través de l’economia social que realitza Apunts.
 
Amb aquest acord, Apunts i ASM col·laboren conjuntament per la promoció de la salut mental i l’economia social, a l’hora que donen oportunitats laborals a professionals afectats per trastorns de salut mental però que tenen plenes capacitats per poder gestionar i desenvolupar tasques de responsabilitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article