Inscripcions obertes al programa 'Temps de barri'

És un projecte dirigit a cuidadors de persones amb dependència al seu càrrec.


El projecte Temps de Barri, Temps per tu, dirigit a cuidadors i cuidadores de persones amb dependència al seu càrrec, es va iniciar l'any 2011 amb un pla pilot al districte de Sant Martí i té tres línies d'actuació: una dirigida a cuidadors d'infants amb discapacitat, l'altre a joves i adults amb discapacitat i la darrera a famílies cuidadores de persones amb dependència. S'organitzen activitats periòdiques fora de l'horari escolar dirigides a les persones amb discapacitat o dependència, el que ofereix als cuidadors temps lliure a l'hora que es potencia la socialització i l'aprenentatge de la gestió del temps de les persones dependents.

Durant el curs 2012-2013 han participat en el programa més de 100 famílies, i l'objectiu per a 2014 és ampliar el nombre de beneficiaris amb la incorporació de nous grups a equipaments de tota la ciutat.
 
'Temps per tu' per a famílies amb infants S'obre en finestra nova amb discapacitat, en la seva tercera edició tindrà presencia a tots els districtes de Barcelona. Les activitats s'iniciaran a partir del 28 de setembre, i les inscripcions es podran fer entre el 12 i el 27 de setembre, enviant el full de sol·licitud, juntament amb el certificat de disminució i l'informe escolar al tècnic/a de persones amb disminució del districte corresponent o a través del correu electrònic [email protected]. La Biblioteca Francesc Candel de Sants, l'Escola Conxa Espina de Sant Martí o el Centre Cívic Sarrià són alguns dels equipaments que acullen el programa.
 
Pel que fa a les activitats programades per 'Temps per tu' per a joves i adults S'obre en finestra nova amb discapacitat s'inicien el 28 de setembre al centre de cultura popular la Violeta de Gràcia i el 5 d'octubre al Centre cívic Can Déu, i estan obertes a famílies de tota la ciutat. Les inscripcions es podran fer del 9 al 25 de setembre, enviant el full de sol·licitud al referent de persones amb disminució del districte corresponent o a través del correu electrònic [email protected].
 
Properament s'informarà sobre les inscripcions al programa 'Temps per tu' per a famílies cuidadores de persones amb dependència, que preveu reprendre la seva activitat a partir de l'octubre, amb un grup al centre de serveis socials Can Felipa de Sant Martí i un altre al Centre de dia Casa Bloc de Sant Andreu.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article