Tercera cursa solidària per la paràlisi cerebral

'Jo ja estic en marxa, i tu?', lema de la cursa que tindrà lloc el proper 12 d'octubre a Barcelona


La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars –FEPCCAT-, amb el patrocini dels laboratoris Ipsen Pharma, organitza la 3ª edició de la cursa solidària 'En marxa per la Paràlisi Cerebral', que tindrà lloc el proper dia 12 d’octubre, a les 10h, a l'avda. Sant Ramon Nonat del Districte de les Corts de Barcelona.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és fer visible la realitat d’aquest col·lectiu i les seves capacitats, així com donar a conèixer la tasca de les persones i entitats que treballen per la defensa des drets i la igualtat d’oportunitats de les persones amb paràlisi cerebral o amb etiologies similars.

Les novetats més destacades d'aquesta edició són: el prèstec de xip per tots els participants que així ho desitgin, i l'entrega dels 2ons i 3ers premis per a cada categoria i no tan sols del primers com fins ara, essent un total de 72 premis a repartir entre tots els participants inscrits, tots ells patrocinats per la Fundació Jesus Serra. Els trofeus, seguint amb el criteri de les anteriors edicions, estaran elaborats pels nois i noies dels diferents centres pertanyents a les entitats federades a la FEPCCAT. En aquesta 3a edició, els encarregats de dissenyar-los i fer-los seran: l'Associació l'ESPIGA de Vilafranca del Penedès, l'Associació ESCLAT i l'Associació ASPACE de Barcelona.

És amb la intenció que tothom pugui participar d’aquesta Cursa Solidària 'En marxa per la Paràlisi Cerebral', que el participant podrà escollir, en el moment d'inscriure's, entre dos recorreguts, el d'1 km o el de 5 km, essent la sortida i l’arribada al mateix punt. Tota la informació la trobaràs a www.fepccat.org.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article