Tornen les Jornades de Salut Mental i Cultura per la Inclusió a Sant Boi

La tercera edició d'Interseccions girarà al voltant de l'art brut i l’art outsider.


El proper 23 d'octubre Sant Boi de Llobregat acollirà 'Interseccions 2013: Jornades de Salut Mental i Cultura per la Inclusió' que enguany arriba a la tercera edició. La jornada tindrà lloc a l’Auditori del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu i ben aviat es farà pública la relació de ponents i el conjunt d'experiències i bones pràctiques que integraran aquesta tercera edició.

L'edició d'enguany tracta de donar visibilitat a manifestacions artístiques d'art brut i art outsider, tant des del punt de vista de les seves connexions amb teràpies o protocols assistencials en l'àmbit psiquiàtric com a partir del seu valor artístic intrínsec i, de manera específica, de la seva relació amb les avantguardes artístiques. Per aquest motiu, les jornades comptaran amb la participació de col·lectius artístics i professionals del mercat de l'art.

Interseccions va néixer el 2011 com a jornada dedicada a explorar la pràctica cultural entesa com a eina al servei de les dinàmiques assistencials en l’àmbit de la salut mental i, en general, de les polítiques d’inclusió social. La Jornada s’adreça a professionals dels àmbits de la cultura i la salut mental i també a aquells/es altres que desenvolupen la seva activitat dins de les àrees de serveis socials de les diferents administracions públiques o institucions privades, així com al públic universitari relacionat amb les temàtiques abordades.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article