M4all Day: 9 app que faran la vida més fàcil

Amb motiu de la primera edició de l’m4All Day, dia del mòbil per a tothom, la Mobile World Capital presenta una selecció de solucions mòbils per a persones amb diferents tipus de discapacitats.


Com fer possible que una persona sorda es comuniqui mitjançant el telèfon mòbil? Podem unir domòtica i solucions mòbils per fer més fàcil la vida de les persones grans? Per tal de donar resposta a aquestes i d’altres qüestions, la Mobile World Capital Barcelona organitza l’m4all Day, un esdeveniment dins la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones discapacitades mitjançant l’ús d’apps al mòbil o a la tauleta.

Us oferim una selecció  de nou aplicacions mòbils que ajudaran a fer la vida més fàcil per a persones amb discapacitats diverses:

  1. Adaptació de Continguts Audiovisuals (AYNA) - www.s-dos.es
Aplicació dirigida a deficients sensorials i persones amb dèficit d'atenció, en suports Smartphone i tauleta. Ayna permet l'accés als continguts audiovisuals a través de subtitulat de pel·lícules, sèries, documentals, etc. que es reprodueixin a la TV, cinema, ràdio o al teatre.
 
  1. Prometteo - www.prometteo.com
L'aplicació Prometteo és un complement a la comunitat de viatgers sords (format web). Els usuaris es descarreguen l'app per conèixer els llocs adaptats de la ciutat.
 
  1. Aplicació SVIsual per a l’accés al servei de videointerpretació de les personas sordes - www.fundacioncnse.org
Permet a les persones sordes contactar amb el servei de videointerpretació SVIsual des de dispositius smartphone i tablets, per a l'accés als serveis telefònics i d'atenció presencial de les entitats.
 
  1. Control de casa fàcil, per tots - www.cvi-bcn.org
See-Home és una aplicació per a controlar i visualitzar, de manera intuïtiva i senzilla, habitatges que incorporin instal·lacions domòtiques. Permet el control total de llums, clima, motors de persianes, vàlvules d’aigua o gas, etc.
 
  1. Esaccesible App - www.esaccesibleapp.com
Aplicació per a mòbils i tauletes amb que valorar l'accessibilitat i poder trobar i compartir els llocs (bars, restaurants, hotels, aparcaments, ...) que siguin accessibles per a la gent amb dificultats de mobilitat.
 
  1. Mobile Accessibility - www.codefactory.es
Mobile Accessibility és una aplicació accessible que permet a persones cegues utilitzar un telèfon Android de manera intuitiva, fàcil y simple.
 
  1. App Tur4all, Turisme Accessible, Turisme per a Tots - www.predif.org
L'objectiu d'aquesta aplicació és oferir a les persones amb discapacitat i, al públic en general, informació sobre les condicions d'accessibilitat de més de 1.400 establiments turístics de tot el territori espanyol.
 
  1. APPSccesibles - http://fundacion.vodafone.es/
Aquesta aplicació ofereix en una única ubicació aplicacions accessibles que poden ajudar d'una forma ràpida i senzilla a persones amb discapacitat o persones grans.
 
  1. Comunicador ONCE - http://cidat.once.es
Aquesta aplicació es una eina que permet la comunicació entre les persones sordo-cegues i els seus interlocutors mitjançant l’intercanvi d’informació escrita. L’aplicació facilita dur a terme tasques quotidianes que impliquen una interacció comunicativa, com per exemple, fer compres, demanar una cita al metge, preguntar per una direcció o el preu d’un article de consum, etc.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article