Reforç escolar gratuït per alumnes amb pocs recursos

L’associació 'In Via' dóna la possibilitat de rebre classes de reforç gratuïtes als alumnes amb dificultats i manca de recursos


El naixement de l’Associació fou creada a Suïssa l’any 1897 amb la finalitat de donar resposta a les necessitats específiques amb les que es trobaven les dones joves en situació de desarrelament social. L'any 1953 s’inicia la activitat de la Associació a Barcelona sota el nom ACISJF-in via Internacional amb la missió de la promoció integral de les persones en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat psíquica. Els col·lectius als que l’Associació in via es dirigeix bàsicament són dones, infants, adolescents, joves i famílies.

Aquest mes d'octubre l'entitat comença dos tallers destinats a ajudar als infants a fer una bona planificació de les seves tasques, ajudar-los en aquelles matèries en què tenen més dificultat i motivar-los per treure el major profit de les seves capacitats. Tots aquests tallers es fan des de la coordinació amb les escoles i també ofereixen suport pedagògic a les famílies per ajudar-les en l’educació dels seus fills.
 
L'entitat també ofereix Tallers d'Economia per a les famílies per ajudar a fer un acurat pressupost amb les possibilitats econòmiques que es tinguin i xerrades per a millorar la millorar la convivència amb els fills i filles de les diferents edats, especialment  adolescents.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article