500 operacions oculars per a persones sense recursos

L'IMO i Càritas de Catalunya posaran en marxa l'octubre un programa benèfic de salut ocular per a persones sense recursos.


Aquesta setmana ha tingut lloc a Barcelona l'acte oficial de signatura del conveni de col·laboració entre IMO , Fundació de l'Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) i Càritas per endegar l'Operació Visió', un programa benèfic de salut ocular que oferirà 500 operacions en 12 mesos a persones sense recursos i greus problemes de visió.

L'Operació Visió preveu absorbir, fins a octubre de 2014, 350 350 intervencions de cataractes, 65 vitri-retinianes, 50 de glaucoma i 35 intervencions de diferents tècniques que puguin sorgir amb caràcter d'urgència. Les operacions es portaran a terme en un dels vuit quiròfans que té l'institut ocular.

Per la seva banda, Càritas Catalunya remetrà al IMO una carta de derivació, un informe de l'assistent social i un informe mèdic de cada pacient candidat a ser atès a través del programa. Un cop estudiat cada cas, els especialistes procediran al diagnòstic i certificat per poder ser atesos al programa 'Operació Visió'.

Per a més informació del projecte: Operació Visió

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article