La universitat dels sèniors

La Universitat de Barcelona ha encetat un nou curs de l'anomenada 'Universitat de l'Experiència' per a majors de 55 anys.


El passat 15 d'octubre a les dotze del migdia, al Paranimf de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona va tenir lloc l'acte de Inauguració del curs acadèmic 2013-2014 de la Universitat de l'Experiència.

La Universitat de l'Experiència de la Universitat de Barcelona posa a disposició de totes les persones de més de 55 anys una oferta de programes universitaris, que ofereixen una formació aprofundida, i per accedir als quals no és necessari cap requisit acadèmic previ.

La Universitat de l'Experiència ofereix l'oportunitat de ser estudiants universitaris, per primer cop o novament, seguint uns programes formatius adaptats, però amb total rigor acadèmic, impartits pel mateix professorat de la Universitat i eliminant les avaluacions obligatòries. Així mateix, la Universitat facilita un punt de trobada en què es poden establir i mantenir noves relacions interpersonals.

La durada dels programes va d'1 a 3 cursos acadèmics els quals es divideixen en dos semestres: de setembre a gener i de febrer a juny. Segons els ensenyaments, cal dedicar-hi entre quatre i vuit hores setmanals.

Els programes actuals que es poden estudiar són: Biblioteques i arxius en l'era digital, Pedagogia pel canvi - Aprendre per viure i viure per aprendre, Filosofia, Història de l'Art, Llengües i Literatures, Psicologia, Salut i Benestar, Història, societat i territori, Nutrició i Gastronomia.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article