La Fundació Quatre Vents fa 25 anys

La Fundació celebra el 25è aniversari del Servei d’Atenció per a Infants i Famílies Quatre Vents amb un Festival Solidari el proper 25 d’octubre.


El Festival Solidari, conduit per la presentadora Lali Feliu, comptarà amb l’actuació de Toni Albà, l’espectacle de màgia de Christian Cooker (que combina grans il·lusions amb la música i l’humor), així com les actuacions de Núria Feliu, Francesc Mir, Marina Rossell, Pere Tàpias, Fever Sisters (de l’escola SwingManiacs) i la Coral Cor Xena.

A l'acte hi assistiran representants de les institucions oficials, entitats privades, treballadors, col·laboradors i voluntaris que repassaran la història de la Fundació.

La celebració dels 25 anys tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escola Pia Nostra Senyora (C/Diputació 277), el divendres 25 d’octubre a les 19:00 hores. L’entrada és gratuïta amb l’aportació voluntària Fila 0. No obstant, es prega confirmar l’assistència trucant al telèfon 93 412 06 61 o enviant un mail a [email protected].

Quatre Vents és una fundació privada dedicada a l'atenció de la petita infància, la família i les dones sense recursos econòmics i en risc d'exclusió social a Barcelona. Quatre Vents va iniciar les seves activitats l’any 1987 i els seus objectius principals són: l’atenció a la petita infància i la seva família; la dona sense sostre amb fills. Totes elles amb problemàtiques vàries, sense suport familiar ni social i en risc d’exclusió.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article