Cap de setmana d'economia solidària

Aquest dissabte 26 i aquest diumenge 27 d'octubre la el recinte Fabra i Coats de Barcelona acull la II Fira d'economia solidària de Catalunya.


Els dies 26 i 27 d'aquest mes tindrà lloc la II Fira d'Economia Solidària de Catalunya (Recinte Fabra i Coats. Carrer Sant Adrià, 20. Barcelona), amb la participació de més de 170 entitats i una afluència prevista de públic de més 9 mil persones. Després de l’èxit de la primera Fira, ara és el moment de consolidar-la i demostrar que la major part de les necessitats de la vida sí es poden resoldre dins de l'economia solidària.

Amb el lema 'una economia al servei de les persones' es celebra la segona edició de la fira que dóna espai a les entitats que treballen per una economia al servei de les persones, basada en la cooperació i el bé comú i regida per principis de transparència i bon govern. La Fira d'economia solidària de Catalunya (FESC) està impulsada per la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya, que enguany bufa les espelmes del seu desè aniversari.

La FESC 2013 té diversos objectius:
  • Donar suport a l’economia social i solidària (ESS) i conèixer iniciatives locals.
  • Resoldre les teves necessitats materials i de consum en ESS.
  • Participar en la creació d’un món més just, sumant-te a les alternatives que aporta l’ESS per sortir de la crisi i del capitalisme.
  • Fomentar la intercooperació entre persones i entitats per enfortir el mercat social català.
La Fira està dividida en una desena d’àmbits temàtics que responen a les necessitats econòmiques bàsiques: habitatge, roba, alimentació, cultura, finançament, etc. A banda d’aquesta mostra d’organitzacions d’economia social catalana, hi haurà moltes altres activitats: tallers, exposicions i audiovisuals, presentacions d’experiències alternatives de treball, consum i estalvi, taules rodones i concerts, sense oblidar les activitats lúdiques i educatives per a infants. Aquí hi trobareu el programa complet.

Més informació a http://www.firaesc.org

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article