La Taula del Tercer Sector posa en marxa la campanya 'Tu formes part de la solució'

S’emmarca en la celebració del IV Congrés del Tercer Sector Social i l’Any Europeu de la Ciutadania


La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya posa en marxa avui la campanya ‘Tu formes part de la solució’ en la qual convida els ciutadans a implicar-se més en la defensa dels drets socials. La campanya s’emmarca en la celebració del IV Congrés del Tercer Sector Social, que tindrà lloc a Barcelona del 27 al 29 de novembre, i en l’Any Europeu de la Ciutadania. La campanya convida els ciutadans a implicar-se més en la defensa dels drets socials i d’una societat amb menys desigualtats, d’acord amb l’eslogan del IV Congrés del Tercer Sector Social: “Avançar en igualtat i drets socials”.

Amb la campanya ‘Tu formes part de la solució’, la Taula del Tercer Sector també pretén mostrar el treball de les entitats socials catalanes i promoure la participació, la col·laboració i el voluntariat en aquestes entitats. Alhora apel·la a la responsabilitat dels ciutadans en el pagament d’impostos, els comportaments de bon veinatge, el consum de productes de l’economia solidària i altres actituds individuals que contribueixen a la cohesió social.
 
Per la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras “la solució als greus problemes socials que estem vivint no només és responsabilitat dels poders públics o de les entitats socials, sinó també de tots i cadascun dels ciutadans. Necessitem una ciutadania més activa i mobilitzada pels temes socials per avançar en el nostre model de benestar”.
 
En les properes setmanes els principals mitjans de comunicació públics emetran l’espot de la campanya, que ha estat produït de forma desinteressada per Mediapro. També hi haurà falques de ràdio, baners en mitjans digitals i un portal web, www.tuformespartdelasolucio.cat, que inclourà, entre d’altres, una borsa de voluntariat. 
 
Durant el mes de novembre, a Barcelona, la campanya també tindrà visibilitat per mitjà de 400 banderoles als carrers de la ciutat, gràcies a una acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona. 
 
Per tal de fer la màxima difusió d’aquesta campanya ‘Tu formes part de la solució’, la Taula del Tercer Sector ha arribat a acords de col·laboració amb: Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio, Barcelona Televisió, Ràdio Estel i Transports Metropolitans de Barcelona, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article