El Parlament Europeu, nou client d’Apunts

Martin Schulz anuncia durant la seva visita a Apunts que a partir d’ara el Parlament Europeu i Apunts començaran a treballar conjuntament.


El president del Parlament Europeu va visitar les instal•lacions que té Apunts al carrer Consell de Cent de Barcelona després de reunir-se amb la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social. Durant la visita va anunciar que la seu del Parlament Europeu a Catalunya començarà a treballar amb aquesta empresa d’economia social i va destacar la qualitat dels treballs realitzats. Apunts li va presentar treballs que realitzen per algunes de les empreses multinacionals com Skoda, Aramark o Boehringer Ingelheim. Schulz va signar el Llibre d’Honor junt amb la presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, Àngels Guiteras.

Apunts és una empresa d’economia social que ofereix serveis de disseny i missatgeria com: reprografia, gran format, digitalització, web to print i transport urgent. Apunts és una iniciativa de la Fundació Joia, una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis d’inserció en salut mental a través dels seus 10 serveis d’utilitat pública repartits per tota Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article