Festa per a conèixer els drets dels infants

Demà 17 de novembre es celebra la Festa de la Infància a l'Estació del Nord de Barcelona.


Amb motiu de la commemoració de l'aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants de les Nacions Unides, aprovada el 20 de novembre de 1989, un any més les entitats que formen part de la Xarxa dels Drets dels Infants organitzen la Festa de la Infància demà diumenge 17 de novembre al vestíbul i a l'esplanada de l'Estació del Nord.


Durant tot el matí, de 10.30h a 14 hores, s'organitzaran diferents activitats lúdiques gratuïtes relacionades amb el món de l'esport que aproparan els drets dels infants als nens i nenes i les seves famílies.

Les entitats que integren la Xarxa són l'Ajuntament de Barcelona, Creu Roja Joventut, Contes pel món, Diomira, EQMON, ESPLAC, FAVB, FEDAIA, Fundació Catalana de l'Esplai, Fundació Propedagògic, Fundació SOS Dia Universal de la Infància, Fundació Quatre Vents, Educo, Observatori Europeu de la TV Infantil, Save The Children, Sonrisas de Bombay, TIAC, AFANOC i UNICEF.

La xarxa compta també amb la col∙laboració de la Síndica de Greuges de Barcelona i el Síndic de Greuges de Catalunya. Així mateix, donen suport a la festa d'aquest any la Xarxa Antirumors, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC, la Federació Catalana de Tennis Taula, la Federació Catalana de Tennis, la Federació Catalana de Pitch and Putt, el club d'activitats subaquatiques Skaphos Sub de Palamós.

Per a més informació visiteu http://www.xarxadretsinfants.cat
Twitter: @XarxaDretInfant
Hashstag#festadelainfancia2013
https://www.facebook.com/XarxaDeDretsDelsInfantsDeBarcelona




Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article