'Tots junts som imparables', lema dels XVI Special Olympics

La marxa tindrà lloc el diumenge 24 de novembre a Barcelona i està organitzada per Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL i la Fundació del FC Barcelona.


La Marxa Special Olympics és una caminada urbana que reclama una major inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la pràctica esportiva. Aquesta iniciativa està impulsada per Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL (Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i la Fundació del FC Barcelona i, una edició més, compta amb el suport i la col·laboració de Dincat.

La XVI Marxa Special Olympics tindrà lloc el pròxim diumenge 24 de novembre a la plaça Maria Cristina-Avinguda Diagonal. L'hora de la convocatòria és a les 10:30 i està previst que es comenci a caminar a les 11h per arribar, aproximadament, una hora més tard a les instal·lacions del Palau Blaugrana.

Allà, tindrà lloc el lliurament dels 5ens Premis Nacionals Special Olympics que reconeixen aquelles entitats, empreses o persones que han fet possible els projectes de l'entitat, referent en la difusió i promoció de l'esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual junt amb la Federació ACELL. Enguany, Blaumut, un dels grups de moda de l'escena catalana, serà l'encarregat de posar el toc musical i d'animació de l'acte.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article