La FEDAIA convida a celebrar el Nadal a PortAventura

El proper 14 de desembre FEDAIA celebrarà un dia per a la infància a PortAventura amb un preu d'entrada especial.


La federació convida a celebrar el Nadal a PortAventura i posa a la venda entrades a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es destinarà a programes per a afavorir la igualtat d'oportunitats dels infants. La jornada porta per títol 'Vine a PortAventura amb FEDAIA i ajuda'ns a construïr un millor futur per a la infància'.

Amb aquesta iniciativa, la FEDAIA vol recordar que l'article 31 de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, subscrita per 193 països, entre ells Espanya, estableix el dret dels de tots els infants a gaudir al descans i a l’esbarjo, al joc i a les activitats recreatives, a la vida cultural i a les arts, dret que juga un paper fonamental en el seu desenvolupament vital.

“Amb aquesta iniciativa la FEDAIA pretén celebrar un dia especial per a la infància perquè independentment de la seva situació familiar tenen dret a gaudir d’un dia especial en unes dates màgiques com el Nadal. Volem recordar la necessitat de preservar els drets de l’infant, sobretot en moments com els que travessen moltes famílies, i apropar aquestes activitats als més vulnerables”, afirma Jaume Clupés, president de FEDAIA.

La FEDAIA posarà a la venda, a través de Ticketmaster, entrades pel dissabte 14 de desembre a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es destinarà als programes que impulsa la FEDAIA per a afavorir la igualtat d'oportunitats dels infants en situació de risc d’exclusió social.

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l’any 1996, amb la missió d’avançar en els drets de la infància tant a nivell personal, social com polític mitjançant un model d’actuació que garanteixi la qualitat de vida de la infància, adolescència i famílies més vulnerables a Catalunya, està formada per més de 90 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació prelaboral i l’atenció a les famílies.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article