Compra i implica't! el vídeo que incentiva a la compra responsable

El Mercat Social, la botiga en línia que ha engegat la FCVS i que permet comprar productes d’entitats socials, ha difós un vídeo promocional


El vídeo compta amb la participació dels periodistes Carles Capdevila, Jaume Barberà i Adam Martín, juntament amb amb l’actriu Àgata Roca i els protagonistes de Polseres Vermelles. El vídeo, que ja el podeu veure als transports públics de Barcelona i a les xarxes socials, mostra els diferents personatges mediàtics recolzant la compra de productes solidaris a El Mercat Social, sota el lema “Compra i implica’t”.

Durant tot els mes de desembre i fins el dia 7 de gener es retransmetrà el vídeo a les pantalles dels Ferrocarrils de la Generalitat i del 16 al 31 de desembre en el canal MouTV dels Transports Metropolitans de Barcelona. També es podrà veure al canal de Youtube d’El Mercat Social.

El Mercat Social és una botiga virtual que ha engegat la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i que permet comprar productes d’entitats socials. És, per tant, una bona manera d’apostar per la transformació de la nostra societat des de la participació, els criteris socials a l’hora de fer la compra i el finançament d’entitats.

La iniciativa compta ja amb les següents entitats associades: Yamuna, Ared, Afab, Plataforma per la Llengua, Servei Solidari, Amics de la Gent Gran, Fundació Arrels, Afanoc, Tallers ArIntegrat, CEAR i Femarec.

VEURE VÍDEO: Enllaç

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article