Creu Roja busca joguines per a 25.000 infants aquest Nadal

La campanya 'Cap infant fora de joc' preveu recollir 60.000 regals per repartir-los entre infants en situació de vulnerabilitat.


L'organització no governamental Creu Roja ha encetat aquesta setmana la campanya 'Cap infant fora de joc' amb la qual pretén fer arribar a més de 25.000 infants en risc d'exclusió social un total de 60.000 regals aquest Nadal. La campanya compta amb 1.600 voluntaris que faran la recol·lecta de joguines amb punts de recollida de 400 municipis catalans.

El concert Rock&Joc donarà el tret de sortida a la campanya de recollida el diumenge 8 de desembre. L'esdeveniment tindrà lloc a la sala Luz de Gas i els assistents pagaran amb una joguina l'entrada per assistir a l'actuació musical.

Aquesta serà la 21ena edició de la campanya 'Cap infant fora de joc. Ara jugues tu!'. Entre l'edició de 2008 i l'actual, els infants que van rebre aquestes joguines va créixer un 153%, i l'any passat un total de 21.832 nens i nenes van beneficiar-se'n. L'Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja també indica que un 49% dels infants en risc no compta amb materials d'oci i que un 15% tampoc en té per jugar a casa.

Creu Roja ha posat a disposició una pàgina web amb tota la informació de la campanya i les indicacions per col·laborar-hi. L'entitat reclama que les joguines recollides fomentin el joc en grup, tinguin una finalitat educativa i no siguin sexistes ni bèl·liques. S'han de portar a alguns dels punts de recollida habilitats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article