Fundación Grupo SIFU patrocina el primer disc i videoclip de Chance, cantant amb doble transplantament de pulmons

El videoclip de Camia Vargas ha estat possible gràcies a una campanya de crowfunding impulsada per l'aventurar Albert Bosch i la cantant Mónica Sans


El passat 4 de desembre la cantautora guatemaltenca-catalana Chance va presentar el seu primer EP (Extended Play) 'Lo puedo conseguir' i el videoclip de la cançó que li dóna nom (dirigit per per Joan Riedweg), rodejada d'amics i col·laboradors, amb Fundació Grupo SIFU, i junt amb els seus mentors, Albert Bosch i Mònica Sans. 
 

Camila Vargues amb només 18 anys s'ha hagut de recuperar d'un doble transplantament pulmonar (només sis doble transplantats han sortit en vida fins el dia d'avui a Espanya), ha trobat en la música la millor fórmula per tirar endavant. Amb el doble transplantament pulmonar i amb una capacitat respiratòria de només el 40%, Camila té actualment un grau de discapacitat del 72% i segueix explorant tècniques vocals per guanyar capacitat pulmonar i de veu.
 
El projecte musical va començar a caminar l'any 2010 com un tracte entre Camila Vargas i l'emprenedor i aventurer Albert Bosch, l'objectiu del qual era coronar l'Everest -l'últim dels 'Set Cims' que li faltava per assolir. Si tots dos aconsegueixen l'objectiu, el primer català en completar la travessa integral fins el Pol Sud es comprometia a buscar finançament per complir el somni de Camila: gravar el seu primer disc. 
 
Més de 100 persones, empreses y entitats han participat en la campanya de microfinançament i la Fundación Grupo SIFU n'és el patrocinador oficial.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article