13a edició de la campanya Posa't la Gorra!

Avui dissabte es celebra la tretzena edició de Posa’t la gorra! en solidaritat amb els infants amb càncer al Zoo de Barcelona.


La campanya està dirigida a sensibilitzar a la societat, donar a conèixer l’existència del càncer infantil, obtenir recursos per mantenir La Casa dels Xuklis i garantir els serveis que ofereix l’AFANOC a totes les famílies amb un infant o adolescent malalt de Càncer.

Per col·laborar amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) es podrà comprar una gorra dissenyada per Kukuxumusu als punts de venda autoritzats i al mateix dia de la festa a les taquilles del zoo. El cost de les gorra és de 5 euros, que permetrà l’entrada gratuïta als infants i adolescents de 3 a 17 anys i un 50% de descompte en les entrades dels adults.

Comprant la gorra ajudareu a millorar les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i a mantenir la Casa dels Xuclis, una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència.

Durant la festa Posa’t la Gorra, es podrà gaudir de l’entrada al Circ dels Xuclis per conèixer de prop les habilitats més espectaculars del Xuclis. A més durant tot el dia es realitzaran actuacions i tallers per tot el zoo adreçats a tota la família amb la col·laboració de Pallassos sense fronteres.

Més de 8.000 persones van assistir per donar suport a la festa del Zoo de Barcelona, gràcies a l’ajut d’escoles, empreses, institucions, mitjans de comunicació, personatges populars i un nombrós grup de voluntaris/es.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article