El conte solidari 'La força del Barça' estrena edició digital

Es pot adquirir a l'Apple Store per 5,99 euros en català i castellà


El conte solidari ‘La força del Barça', apadrinat per la Fundació Leo Messi, escrit per Víctor Panicello i amb il·lustracions de Marta Biel Tres, es pot comprar des d'avui també en versió digital. Es tracta d'una nova proposta literària impulsada per la Fundació FC Barcelona amb la col·laboració de Fundació Ànima amb l'objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer en la infància.

‘La força del Barça' es pot adquirir a Apple Store per un preu de 5,99 euros en versions catalana i castellana. L'obra es pot comprar també a les llibreries en format físic en català i castellà per 9,95 euros. Està editada per Estrella Polar en la versió catalana i per La Osa Menor en la versió castellana i és un conte pensat per a infants a partir de 6 anys que explica la història d'en Nico i la Laura, dos infants malalts que tenen l'oportunitat d'assistir a un entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva i poden conèixer els seus ídols.
 
Fons destinats a la investigació del càncer infantil
 
Tots els fons recaptats per les vendes d'aquest llibre es destinaran a projectes d'investigació sobre el càncer en la infància liderats per una eminència en la matèria, el Dr. Sánchez Toledo, cap del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica del l'Hospital Infantil de la Vall d'Hebron, que a més ha escrit el pròleg del conte.
 
Aquest projecte és una iniciativa de la Fundació FC Barcelona, apadrinat per la Fundació Leo Messi i amb la col·laboració de la Fundació Ànima amb l'objectiu d'ajudar a millorar la salut i el benestar dels infants més vulnerables. La iniciativa compta també amb la complicitat i la col·laboració d'Estrella Polar i l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article