Creu Roja repartirà targetes de prepagament per famílies en situació vulnerable

Fins a 430 famílies catalanes rebran aquestes targetes. L'entitat hi ha destinat un fons de 39.000 euros.


La Creu Roja a Catalunya desenvolupa per primera vegada una campanya d’hivern per l’alimentació infantil durant aquestes festes, de la qual es beneficiaran 768 infants en risc i les seves famílies. La Creu Roja distribuirà targetes de prepagament a aquestes famílies perquè puguin comprar aliments per als seus fills entre el 20 de desembre i el 7 de gener, coincidint amb el període de vacances escolars.

Fins a 430 famílies catalanes (amb 1 o més fills beneficiaris) rebran aquestes targetes, carregades amb fons de la Creu Roja, que contindran 52 euros per fill. Cada família rebrà una mitjana de 89,37 euros i, en total, la Creu Roja destinarà prop de 39.000 euros a aquesta campanya. D’altra banda, la Creu Roja repartirà a 30 nens i nenes llet i cereals, donats per Nestlé a la institució humanitària, per tal de completar la seva alimentació.

Amb aquesta campanya, la Creu Roja ja va garantir l’alimentació saludable de 1.083 infants en situació de risc durant les vacances d’estiu. Tant en el cas de la campanya d’estiu com en la d’hivern, que enguany s’han celebrat per primera vegada, l’objectiu és cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar. Durant el curs, la Creu Roja ja compta amb un projecte per ajudar a cobrir la quota del menjador escolar dels infants en risc, del qual s’estan beneficiant prop de 700 nens i nenes en aquests moments.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article