Nou calendari social de Mas Albornà

És el primer calendari que marida vi, valors i la integració de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.


La setmana passada va presentar-se el nou calendari social de l'entitat Mas Albornà, l'ONG que treballa per la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i malatia mental.

Aquest és el 7è any d’aquesta iniciativa social que pretén fer visible les persones de Mas Albornà i la seva tasca d’una manera amable i compta amb la col·laboració de cares conegudes o organitzacions que li donen suport. Enguany el calendari s’edita amb el suport de la DO Penedès.

Ambdues organitzacions tenen molts punts en comú, ja que comparteixen no només territori sinó també valors i maneres de fer. Aquest "maridatge" de vi i valors és el que s’ha pretès reflectir en el calendari social, el qual presenta a través de 12 fotografies tot allò que uneix la DO amb la Fundació. Al calendari hi apareixen cares conegudes del món del vi com són el sommelier Josep Roca, l’actor Jordi Planas, la presentadora Elisabet Carnicé i la sommelier Meritxell Falgueras. Aquí en podeu veure el making of.

El calendari té una tirada de 37.500 exemplars i s'ha distribuït gratuïtament amb el setmanari El 3 de vuit (20 de desembre) i el Diari Ara (22 de desembre). També podeu participar en el sorteig de 15 d'aquests calendaris que es fa en aquest apartat del Social.cat.

Les altres edicions del calendari de Mas Albornà havien tractat temes molt diversos. El món casteller, l'àmbit esportiu, l'actriu Lloll Bertran, el món del cine, els actors del programa satíric Polònia i els propis usuaris de Mas Albornà han estat alguns dels protagonistes d'aquests calendaris.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article