L'Associació Alba busca finançament pel seu obrador de galetes

L'ONG ha posat en marxa l'emissió de títols participatius i un projecte de micromecenatge per aconseguir ampliar el Rosal.


L'obrador de galetes del Rosal ha arribat al 100% de la seva capacitat i necessita continuar creixent per donar resposta a la demanda dels seus clients. És per això que l'Associació Alba ha elaborat un pla de creixement, dividit en 3 fases, amb l'objectiu de millorar la productivitat, l'eficiència i la rendibilitat.

Dins d'aquesta primera fase, que és des d'ara fins al 2018, l'entitat lleidatana s'ha marcat el repte d'aconseguir 62.819 € per ampliar l'obrador a través de dues iniciatives de finançament: l'emissió de títols participatius i un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Verkami.

Per una banda, l'entitat convida a invertir en valor social a través de l'adquisició de títols participatius de 500 € cadascun a un 2% d'interès fix anual i que poden ser retornats en qualsevol moment. En total, es posaran a disposició 40.000 € en títols participatius que es poden sol·licitar a través d'un formulari de paper o online. Per l'altra, l'Associació Alba té en marxa un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Verkami que vol recaptar gairebé 14.000 €. Les aportacions poden ser des de 10 € fins a 930 i per cadascuna hi ha una compensació amb productes de l'entitat.

La inversió de la segona i tercera fase del pla de creixement està previst que s'iniciï a finals de 2015, que consisteix a posar recursos per impulsar i millorar la comercialització dels productes i a comprar maquinària especialitzada.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article