La Creu Roja busca 30.000 joguines aquestes festes

Dels 25.000 infants que s’espera atendre, encara no està coberta la necessitat de joguines per a les franges d’edat que van dels 9 als 12 anys.


Després de tres setmanes del llançament de la campanya 'Cap infant fora de joc!', Creu Roja Joventut fa una crida a la societat per recollir prop de 30.000 joguines i complir així amb les previsions d’arribar a 25.000 infants en situació de vulnerabilitat. Aquests dies, ja s’han recollit el 40% de les 60.000 joguines previstes per aquesta edició.

Fins ara s’han recollit, fonamentalment, joguines destinades a la infància que comprèn les dues principals franges d’edat (amb el 52% per cent del total), que van dels 4 als 8 anys, com ara peluixos, jocs de taula, cotxes i nines. A més, per a la franja d’infants que va dels 9 als 12 anys (representa el 26% del total) s’han recollit joguines, llibres i jocs de taula interactius i cooperatius adaptats a l'edat.

No obstant, la franja d’edat amb més necessitat de joguines i que té més descoberta la recollida a hores d’ara per aquest Dia de Reis, és la de majors de 8 anys que requereix una tipologia de joguina molt específica per a la seva edat, com ara llibres, jocs de taula cooperatius i material esportiu.

Continuant amb la tendència a l’alça de les darreres cinc edicions, la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut preveu repartir aquest any 60.000 joguines a prop de 25.000 infants (+15% respecte l’any passat) en situació de vulnerabilitat per al proper Dia de Reis. Enmig del context de crisi econòmica, cada vegada són més els infants que necessiten aquest tipus d’ajuda.

Les joguines es poden donar fins el 4 de gener de 2014 en qualsevol dels 2.000 punts de recollida que Creu Roja Joventut té distribuïts per tot el territori, i que podeu consultar al web de la campanya www.lajoguinaeducativa.com. En un mes d’obertura, el web porta 11.539 visites úniques i la secció més visitada és, precisament, la dels punts de recollida de joguines.

Pel que fa a la col·laboració en la campanya, el nombre d’empreses col·laboradores ha augmentat de 350 a prop de 380, i el nombre de voluntariat participant arriba al voltant de 1.600 persones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article