Respirapp, l'aplicació mòbil per deixar de fumar

L'aplicació de l'Associació Espanyola Contra el Càncer està especialment dirigida a totes les persones que han decidit deixar de fumar i que necessiten ajuda durant el procés.


Respirapp és una guia d'orientació i suport dividida en quatre fases en què l'usuari haurà d'anar realitzant una sèrie d'indicacions per avançar cap al teu objectiu, trencar amb el tabac definitivament. Com que cada fumador té les seves necessitats i motivacions, l'usuari disposarà d'un perfil personalitzat sobre la base del registre i avaluació del consum de tabac que orientarà el fumador cap al camí cap a l'alliberament definitiu del tabac.

L'aplicació també té diferents apartats d'ajuda amb els quals es pot aprendre a reduir l'ansietat, relaxar-se, evitar les ganes de fumar, controlar l'augment de pes, prevenir recaigudes, etc. A més, l'usuari rebrà notificacions de suport i ànim i informació sobre els seus avenços. Si en qualsevol moment necessites una atenció més personalitzada, el fumador disposarà d'accés directe al consultori de l'AECC, on un professional donarà resposta als dubtes que es plantegin.

Per iPhone: Compatible amb iPhone 3GS , iPhone 4, iPhone 4S , iPod touch (tercera generació) i iPod touch (quarta generació). Requereix iOS 5 o posterior.

Per Android: Requereix Android 2.1 o posterior.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

noguer
1.

Mont bona aplicació per deixar de fumar. Animo ha utilitzar-la ara que estan recents els proposits d'any nou.
A mi em va ajudar, vaig utilitzar-la per deixar de fumar i ja porto gairebé 8 mesos.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article