Premi a projectes de prevenció de drogues entre els joves

El Premi Europeu de Prevenció de Drogues demana que els projectes que es presentin siguin iniciatives juvenils dirigides a altres joves.


Reconèixer la importància de la participació activa dels joves en la creació d'un ambient millor i més saludable. Aquest és l'objectiu del Premi Europeu de Prevenció de Drogues, convocat pel Grup Pompidou. El premi està dotat amb 5.000€.

En aquesta edició es prioritzaran projectes petits de nul o escàs pressupost i d’abast local (iniciatives venials, projectes fets per alumnes d’IES adreçats als seus iguals i altres). La convocatòria està oberta per a projectes de prevenció de drogodependències en el sentit ampli, des d’iniciatives de prevenció universal fins a iniciatives de reducció de danys.

El Premi Europeu de Prevenció de Drogues es va posar en marxa per primera vegada el 2004. Aquest premi s’atorga cada dos anys a tres projectes de prevenció de drogues que involucren plenament als joves, ja sigui en el desenvolupament i execució de les activitats, la presa de decisions, la gestió de projectes i/ o l’avaluació.

En les últimes convocatòries han estat seleccionats projectes catalans com Max a escena de Lleida i premiats grups com Energy Control (2010) o Ailaket! (2012). Per a l'edició d'enguany, s'hi pot participar fins al 30 de març de 2014, presentant-hi aquest formulari. Per saber-ne més, consulteu les bases del premi (en anglès).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article