Els Pallapupas busquen somriures

L'entitat s'alia amb Totus Festum per proposar divertits concurs que permetin aconseguir fons per finançar els projectes de Pallapupas.


Pallapupas i Totus Festum proposen un concurs divertit i solidari en tres passos: adquerir al catàleg de Totus Festum un pack de 8 nassos de Pallapupas, -els anomenats Payarices-, fes-te una divertida foto i puja-la al seu Facebook. Tots els que ho facin entraran en el sorteig de dues entrades per anar al cinema. Cada pack de 8 Payarices només costa 5€ i aquests van destinats directament a Pallapupas.

A més, Totus Festum també proposa un altre concurs en relació a Pallapupas: es diu “una imagen de narices” i consisteix en què tots els que comprin les Payarices us podeu fer una foto en grup i penjar-la a la seva pàgina de Facebook. La foto més votada té premi i apareixerà a les les xarxes socials de l'organització.

Pallapupas és una ONG que omple de vida els hospitals i centres sociosanitaris a través del riure, l’alegria i la il·lusió des de l’any 2000 per tal de millorar la qualitat de vida dels infants, joves i gent gran malalts ingressats. Els pallapupas són pallassos professionals amb formació mèdica especialitzada. La tasca de Pallapupas ja s'ha incorporat a 16 hospitals catalans com a distintiu de qualitat i professionalitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article